Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rareș Bogdan despre negocierile pentru fermierii români: "Până și președintele Iohannis care e foarte tolerant cu excesele Bruxelles-ului s-a enervat!"

Postat la: 25.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a declarat că suma mică acordată de Comisia Europeană fermierilor români „l-a enervat până și pe președintele Iohannis", care a reușit, vineri, să o convingă pe Ursula von der Leyen să se răzgândească și să reanalizeze ajutoarele acordate țării noastre.

Rareș Bogdan susține că vinovați pentru situația în care țara noastră a primit o sumă mică în comparație cu Bulgaria sau Polonia sunt politicienii.

„Eu am o teorie pe care o susțin întru totul. Eu spun că pot să obții absolut orice. Eu spun că de cele mai multe ori, România nu reușește să-și apere interesul sau să joace în interesul național, așa cum fac alte state.

Pe de o parte din neștiință, pe de altă parte din proastă pregătire, pe de altă parte, dintr-o slugărnicie clasică românească, care ne-a adus mari, mari deservicii în ultimii 33 de ani", a declarat Rareș Bogdan la emisiunea Exces de putere de la Antena 3 CNN.

Vineri, preşedintele Klaus Iohannis a solicitat reanalizarea de către Comisia Europeană a situaţiei. De altfel, în cursul zilei de luni, 27 martie, președintele Consiliului European, Charles Michel, vine în vizită în țara noastră.

„Aici decizia a fost prea mult politică și prea puțin tehnică. Și cred că faptul că până și președintele Iohannis, care e foarte tolerant cu excesele Bruxelles-ului, s-a enervat", a spus Rareş Bogdan, în aceeași emisiune.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE