Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Răzbunarea furtului de voturi de la Sectorul 1 este aproape!

Postat la: 14.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Se prefigurează o surpriză de proporții la Sectorul 1, la alegerile din 2024, acolo unde grupurile civice nu vor mai fi susținători ai actualului primar. PUSL vine cu un candidat la Sectorul 1 care provine chiar din zona civică, Alexandru Pânișoară. Propunerea sa drept candidat a fost validată de Biroul Executiv PUSL.

„Decizia înscrierii mele în PUSL a fost una la fel de firească precum cea de a candida, pentru că doar cu viziune, competențe, cunoaștere, pricepere, determinare, onestitate și o echipă puternică pot atinge obiectivele asumate. Echipa PUSL întâlnită la Sectorul 1, formată din oameni tineri și entuziaști ca mine, a făcut ca această decizie să fie una foarte ușoară", a spus Alexandru Pânișoară. Acesta este urbanist, fiind fondatorul Asociației pentru Dreptul Urbanismului, prin intermediul căreia a contribuit la îmbunătățirea calității serviciilor publice în domeniul dezvoltării urbane. Pe lângă Alexandrul Pânișoară la Sectorul 1, PUSL a validat alți trei candidați, Picu Apostol Roman, pentru municipiul Galați, Victor Torcea, pentru orașul Anina, județul Caraș-Severin, respectiv Valentin Ungureanu, pentru cea mai mare comună din județul Timiș, Dumbrăvița.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE