Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PUSL acuză USR de atitudine duplicitară în cazul consilierului local Cătălin Volintiru

Postat la: 05.09.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Partidul Umanist Social Liberal condamnă cu indignare atitudinea duplicitară a USR, afișată din nou, cu nonșalanță și în deplin dispreț nu doar față de propriile promisiuni și angajamente, dar mai cu seamă față de propriii simpatizanți.

"Informațiile dezvăluite de presă cu privire la consilierul Cătălin Volintiru, consilier din partea USR, aflat într-o multiplă situație de incompatibilitate, ilustrează perfect, încă o dată, demagogia și impostura celor ce se pretind „oameni noi".
Politicianul cu evidente interese în domeniul imobiliar este simultan membru în Consiliului de Administrație al unei unei societăți de profil a Primăriei Capitalei (Compania Municipală Imobiliară), și membru în Comisia de Urbanism a Consiliului Local al Sectorului 6", a declarat Lavinia Șandru, directorul de comunicare al PUSL.

Din păcate, apogeul tupeului USR nu se oprește aici, spune Lavinia Șandru. "Toate acestea se întâmplă sub umbrela și cu binecuvântarea unui partid, care nu și-a clădit imaginea și susținerea prin proiecte constructive, ci doar prin acuzații, adesea nefondate, la adresa adversarilor politici, cărora le reproșa exact acest tip de comportament aflat înafara moralității pe care USR o declamă", a mai declarat Lavinia Șandru.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE