Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PSD: „Secretarul de stat Gheorghe Cârciu, în dialog cu comunitatea românească din Austria”

Postat la: 11.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Oficialul român s-a întâlnit astăzi, 11 iunie 2022, cu reprezentanții comunității românești, în prima zi a vizitei sale de lucru în această țară.

În prezența E.S. Emil Hurezeanu, Ambasadorul României în Republica Austria, delegația română a punctat programele dezvoltate de DRP și demersurile statului român în vederea reîntoarcerii și reinserției socio-profesionale a românilor din afara granițelor țării. Susținerea educației în limba română și a identității culturale prin proiecte care aduc valoare comunităților de români reprezintă direcția strategică a Departamentului, care stă la baza programelor derulate și în acest an. Activitatea și deschiderea mediului asociativ din Austria în îndeplinirea acestei misiuni comune au fost apreciate de către secretarul de stat Gheorghe Cârciu, care le-a mulțumit reprezentanților pentru eforturile depuse. „Doar împreună putem aduce România mai aproape de fiecare român, indiferent în ce colț al lumii se află. Mulțumim Ambasadei României în Republica Austria pentru găzduirea acestei întâlniri.", a spus Gheorghe Cârciu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE