Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PSD: PNL și Orban vor să blocheze creșterea salariilor!

Postat la: 03.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Legea salarizării unice va fi anulată dacă Orban ajunge să-și pună-n practică teoria! Peste 1,2 milioane de angajați la stat vor suferi. Profesorii, funcționarii publici, polițiștii, militarii își pot lua adio de la majorările succesive prevăzute în lege, până-n 2022.

Orban o spune public, cu subiect și predicat: "Salariile din sectorul public nu trebuie să crească decât după ce cresc salariile din sectorul privat și în niciun caz creșterea salariilor funcționarilor nu trebuie să depășească creșterea din mediul privat." PSD afirmă răspicat că dezvoltarea României depinde de bunăstarea românilor. Salariile și pensiile vor continua să crească așa cum este prevăzut în programul de guvernare. Aceasta este soluția necesară, confirmată de realitate!
Creșterea puternică a salariilor și a pensiilor realizate în guvernarea noastră este susținută dar a și contribuit la atingerea unor niveluri record de creștere economică a țării.

Este un fapt că majorarea salariilor de la stat a atras și majorări de salarii în mediul privat, dar acest lucru nu a afectat activitatea firmelor. Dimpotrivă! România este pe primul loc în Uniunea Europeană la productivitatea raportată la salarii. Eurostat atestă că pentru fiecare euro plătit de angajator ca salariu, un român produce 2,17 euro, față de media europeană de doar 1,62 euro. Somajul este la minime istorice - 3,19% - în martie 2019! Așadar Orban și ai săi se înșală profund!

• Este complet greșit ca salariile să nu mai crească!
• Este antinațional să se renunțe la salariul minim pe economie - o altă măsură pe care PNL o promovează, pentru ca firmele străine să-i poată plăti mai prost pe români și să facă profituri mai mari.
• S-a dovedit că practica menținerii salariilor la niveluri cât mai mici, așa cum a fost în guvernarea de dreapta Boc - Băsescu, nu încurajează performanța și nici productivitatea.

Calea corectă, benefică, este cea actuală. O demonstrează evoluția țării din acești ani ai guvernării PSD care a asigurat o creștere temeinică a bunăstării oamenilor!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE