Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PSD negociaza in forta pentru o majoritate parlamentara

Postat la: 02.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

PSD incepe in forta negocierile pentru pastrarea sustinerii parlamentare, chiar de astazi, din prima zi in care deputatii si senatorii se intorc la munca. Social-democratii au de dezamorsat criza guvernamentala provocata de plecarea ALDE de la guvernare.

Premierul va fi nevoit sa treaca prin Parlament noul Executiv, asa ca fiecare vot este important. Viorica Dancila a anuntat deja ca se va intalni astazi cu deputatii minoritatilor nationale, iar apoi are in vedere o discutie si cu UDMR. Dancila respinge categoric varianta ca PSD sa iasa de la guvernare de bunavoie. Premierul a explicat ca singura modalitate prin care PSD poate pleca de la Palatul Victoria este o motiune de cenzura, insa presedintele partidului nu crede in sansele de succes ale unui astfel de demers. PSD are in acest moment 203 parlamentari, iar pentru ca o motiune sa treaca este nevoie de 233 de voturi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE