Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PSD: "Mai bine pentru români, oriunde s-ar afla în Europa!"

Postat la: 20.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

PSD a transmis un nou mesaj pentru romani, prin care doreste sa mentioneze ca politicienii social-democrati trimisi in Parlamantul European actioneaza in interesele tarii:

"Trimitem patrioți în Parlamentul European să susțină interesele țării și mai binele românilor. Unul dintre angajamentele pentru care vom pleda cu hotărâre este introducerea unui salariu minim unitar pentru companiile multinaționale la nivelul întregii Uniunii Europene. În acest fel lucrătorii români din multinaționale vor fi plătiți la standarde europene. Avem argumente, avem experiență, avem rezultate foarte bune în țară - în cei doi ani de guvernare am reușit să majorăm salariul minim brut, cu 66 %, prin creșteri succesive care au adus și mărirea puterii de cumpărare. Suntem, prin urmare, determinati să promovăm în Parlamentul European politici pentru protejarea drepturilor lucrătorilor indiferent de statele lor de origine și de statele în care își desfășoară activitatea. Pe larg despre programul PSD pentru Parlamentul European în legislatura 2019-2024, în documentul atașat."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE