Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PSD l-a ales pe urmașul lui Dragnea. Cine a obținut susținerea organizațiilor din țară

Postat la: 28.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Se încing spiritele în PSD înainte de congresul, de sâmbătă, al partidului. În timp ce la București, Viorica Dăncilă își joacă poziția de președinte al partidului, amenințând cu demisia din guvern, organizațiile din țară îi dau asigurări că o votează. Negocierile dure se duc acum pentru funcțiile de președinte executiv și secretar general al PSD.

Confirmarea vine de la președintele organizației județene a PSD Constanța, Felix Stroe, care în această seară, după o ultimă întâlnire cu activul local, a transmis că " așa cum s-a hotărât în cadrul conferinței județene, PSD Constanța votează pentru funcția de președinte al partidului pe doamna prim ministru Viorica Dăncilă". Mai exact cei 123 de delegați ai PSD Constanța care vor fi prezenți, sâmbătă, la congres. Surse credibile din rândul social democraților susțin că, de altfel, Viorica Dăncilă, pe lângă organizația de femei a PSD, are deja susținerea a aproape 40 de organizații din țară, între care și sectoare din București. Mare parte din "voturi", le-ar fi obținut încă de la Neprun, la întâlnirea informală cu șefii de organizații PSD din țată.

Bătălia mare este pe funcțiile de președinte executiv și secretar general pentru care negocierile sunt dure și se poartă până în ultima clipă. Felix Stroe, președintele Organizației Județene PSD Constanța, candidează pentru funcția de secretar general al partidului. Alături de fostul ministru al transporturilor, pentru funcția de secretar general al PSD mai candidează și Mihai Fifor, Marius Dunca, Gabriel Petrea și Codrin Ștefănescu. Iar Daniel Suciu, Daniel Florea, Eugen Teodorovici luptă pentru șefia executivă a partidului. Sursele din PSD spun că de modul în care se votează la congres, depinde noua configurație a guvernului, după remaniere.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE