Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PSD: Şi înainte de votul pentru admiterea României în Schengen, PSD a îndemnat românii să cumpere româneşte. Cu atât mai mult acum

Postat la: 09.12.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Reprezentanţii PSD îi îndeamnă pe români să cumpere „româneşte", susţinând că aceasta este „cea mai bună lecţie" pe care o pot da celor care au refuzat dreptul României de a fi o ţară pe deplin europeană.

„Şi înainte de votul pentru admiterea României în Schengen, PSD a îndemnat românii să cumpere româneşte. Cu atât mai mult acum, după respingerea candidaturii ţării noastre, răspunsul românilor trebuie să fie ‘cumpără româneşte'", se arată într-un mesaj transmis pe Facebook de PSD.

Social-democraţii menţionează că în acest fel se susţin producţia românească, firmele româneşti şi locurile de muncă din ţară.

„Este cea mai bună lecţie pe care o putem da celor care au refuzat dreptul României de a fi o ţară pe deplin europeană", subliniază Partidul Social Democrat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE