Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader. A votat si Dancila

Postat la: 17.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit, miercuri, la Parlament, pentru a decide remanierea unor ministri, ocazie cu care conducerea partidului a votat retragerea sprijinului politic pentru ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Premierul Viorica Dancila a votat alaturi de cei mai multi dintre colegii sai. Singurul care s-ar fi impotrivit a fost liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, informeaza Digi24.

De la ora 15:00 in programul Senatului figureaza dezbaterea si votul pe motiunea simpla depusa de Opozitie impotriva ministrului Tudorel Toader, intitulata "Justitia - victima sigura in mainile lui Toader". Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri dimineata ca ALDE nu va vota impotriva ministrului Toader.

Programata la ora 12, sedinta CEx a inceput cu o ora intarziere, liderii social-democrati fiind nevoiti sa ii astepte pe Liviu Dragnea si Viorica Dancila, care au discutat timp de o ora si jumatate singuri, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE