Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PSD critica de la distanta: Ipocritilor, aveti Guvern, aveti toate parghiile ca sa dati OUG! Ce va retine?!

Postat la: 03.04.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, critica propunerea PNL referitoare la impozitarea pensiilor speciale, recomandandu-i premierului Ludovic Orban sa ia proiectul PSD pe aceasta tema, sa il adopte prin Ordonanta de Urgenta, iar banii astfel obtinuti sa fie dati la sanatate.

"Dupa ce PSD a anuntat ca va impozita drastic TOATE pensiile speciale, am vazut cu totii un adevarat concurs de populism din partea celorlalte partide care s-au inghesuit sa depuna tot felul de proiecte in Parlament. De departe, cei mai ipocriti sunt cei de la PNL care dupa ce au mai mimat o data ca elimina pensiile speciale acum se fac ca le impoziteaza.

IPOCRITILOR - aveti Guvern, aveti toate parghiile ca sa dati Ordonanta de Urgenta! Ce va retine?! De ce continuati sa pacaliti oamenii?!", afirma liderul interimaral PSD Marcel Ciolacu. El considera ca premierul Ludovic Orban ar trebui sa ia proiectul PSD privind impozitarea pensiilor speciale si sa dea Ordonanta de urgenta si apoi sa dea banii la sanatate.

"Sa dea OUG si sa o sa o publice cat mai repede in Monitorul Oficial intr-o forma corecta. Altfel, daca mai asculta de colegii sai inecati pana la gat in incompetenta, o sa pateasca exact precum Citu cu amanarea ratelor romanilor", precizeaza liderul PSD.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE