Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PSD concluzioneaza: "Pentru noi, Orban e Boc doi!"

Postat la: 26.11.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Partidul Social Democrat apreciaza intr-un comunicat de presa ca: "Pentru noi, Orban e Boc doi!" si ca presedintele Klaus Iohannis face campanie electorala fatisa pentru Partidul National Liberal:

"Că președintele Iohannis face campanie electorală pe față pentru PNL nu e un secret pentru nimeni. De când a început campania electorală, Iohannis face aproape zilnic conferințe de presă, în timpul cărora, oricare-ar fi subiectul, atacă în toate felurile PSD. De fapt, aceste conferințe nici nu sunt altceva decât campanie electorală pentru PNL.", transmit cei de la PSD.

"Iohannis însă face mai mult decât campanie electorală. 'Guvernul meu' nu e doar o metaforă, ci și o realitate politică și instituțională. Guvernul liberal este cu adevărat guvernul lui Iohannis, el îl conduce de facto. Acest lucru este realizat prin participarea președintelui la ședințele de guvern, cum s-a întâmplat cu ocazia reintroducerii unor măsuri de restricție. Iohannis a mers la Palatul Victoria, a spus care sunt deciziile care trebuie să fie luate, iar Guvernul a executat fără nicio obiecție. Iohannis și-a făcut deja un obicei și din a chema la Palatul Cotroceni miniștrii liberali, unde organizează ședințe de guvern în toată regula, de vreme ce, în aceste întâlniri, se iau decizii. Uneori, premierul Orban nici măcar nu este consultat.", se mai arata in comunicat.

"Președintele și-a asumat ca întreaga campanie de vaccinare anti-Covid-19 să fie coordonată de la nivelul CSAT, o instituție pe care o coordonează. În acest fel, el și-a subordonat Guvernul într-o chestiune vitală pentru sănătatea românilor. Nu în ultimul rând, acum câteva zile Iohannis s-a întâlnit cu liderii PNL pentru a discuta pe diverse teme, necunoscute publicului, dar cel mai probabil având legătură cu campania electorală. În urma acestor discuții, Iohannis a organizat o conferință de presă pentru a lansa cel mai dur mesaj anti-PSD din ultima perioadă. Premierul Ludovic Orban n-a avut nici un cuvânt de spus, mesajul politic și electoral al PNL fiind transmis de președintele României, de la tribuna Administrației Prezidențiale.", mai spun social-democratii.

"Așadar, Iohannis conduce ședințele de guvern, organizează întâlniri cu miniștrii Cabinetului Orban, la Cotroceni, este purtătorul de mesaj al PNL în campania electorală, organizează zilnic conferințe de presă pentru a lupta cu PSD. Ludovic Orban, care este premier și președinte al PNL, nu joacă decât un rol minor. El este o simplă păpușă a lui Iohannis. Este Emil Boc doi.", este concluzia politicienilor de la PSD.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE