ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Protest în Parlament: Demisia ministrului Sănătății Vlad Voiculescu ceruta de deputații și senatorii PSD

Postat la: 01.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputații PSD au venit, luni, la Parlament cu pancarte negre, pe care scrie cu alb „Voiculescu, demisia", considerându-l responsabil de gestionarea situației după incendiul de la Institutul „Matei Balș".

Deputatul Mihai Fifor a spus că este necesar ca ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, să vină în Parlament și „să dea socoteală", iar până la acel moment, parlamentarii PSD îi cer demisia.

"Senatorii social democrati au cerut acum cateva minute demisia ministrului sanatatii, pentru incompetenta si lipsa de umanitate. Actualul ministru nu poate fi considerat un incepator lipsit de responsabilitate, pentru ca a mai fost ministru in guvernul Ciolos, se presupune ca stie in detaliu problemele din sanatate, are solutii - asa s-a batut cu caramida in piept in campanie.

In plus, a preluat stafeta de la un coleg din coalitia pierzatorilor #dedreaptaunitalaciolan, penelistul Tataru, care a manageriat Sanatatea 1 an si 3 luni. Demisia sau demiterea sunt singurele solutii onorabile, daca PNL si USR - Plus mai au vreun pic de onorabilitate si de respect fata de români. #Demisia #Onoare #rRespect", scrie Gabriela Firea pe Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE