ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Proiect controversat inițiat de un consilier PNL Sector 3: combinații cu terenuri sub paravanul construirii unei școli - VIDEO

Postat la: 04.04.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Consilierul PNL Sector 3 Constantin Neagu se folosește de funcția publică pentru a-și urmări propriile interese sau cel puțin așa lasă de înțeles odată cu inițierea unui proiect de hotărâre care vizează achiziționarea unui teren de către Primăria Sector 3 pentru construirea unei școli.

Un singur proiect, mai multe bube. Problema este că nu Primăria Sector 3 are dreptul legal de a face achiziția cerută de Neagu, ci Primăria Generală. Nu este singura inadvertență, așa cum vom prezenta în continuarea articolului.

Nu doar că propune achiziția unui teren de către o instituție care nu are dreptul legal de a face procedura, dar consilierul acuzat de combinații se autopropune în comisia care ar urma să stabilească care este terenul pe care să fie construită unitatea de învățământ.

Ca și cum nu ar fi suficient, Neagu introduce o serie de criterii în textul proiectului de hotărâre care lasă loc la suspiciuni serioase de ilegalitate. Pare că este vizat un teren anume, ar spune oricine de bună credință.

Proiectul propus de Constantin Neagu a fost discutat în ședința de Consiliu Local din data 16.02 și a fost amendat în așa fel încât să fie eliminate prevederile considerate ilegale propuse de Neagu, dupa cum se poate vedea in Video de mai jos. Constantin Neagu este unul din cei 7 consilieri locali pe care Partidul Național Liberal îi are în sectorul 3.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE