Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pro România anunţă că va vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban: "N-a fost niciodată un haos mai mare ca acum"

Postat la: 11.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Delegaţia Naţională a PRO România a discutat, luni, oportunitatea susţinerii unei moţiuni de cenzură îndreptate împotriva Cabinetului Orban, iar decizia a fost de a vota un astfel de demers. Membrii Delegaţiei Naţionale a Pro România au discutat, luni, oportunitatea susţinerii unei moţiuni de cenzură îndreptate împotriva Cabinetului Orban.

Concluzia a fost că România se adânceşte în criză cu fiecare zi de guvernare a acestui Executiv. PSD a anunţat că va depune, la jumătatea lunii august, o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban.

"Nu a fost niciodată un haos mai mare ca acum. Situaţia a scăpat de sub control pentru că nu s-au luat la timp măsurile potrivite. În martie, Guvernul visa anticipate şi spunea că nu există riscuri epidemice. Mai apoi, când era deja prea târziu, a venit cu măsuri dure care au distrus economia şi-aşa şubrezită şi care au îngenunchiat companiile autohtone. Nu au venit cu soluţii pentru şcoală, pentru sănătate, pentru economie, nu şi-au recunoscut incapacitatea de a gestiona o asemenea criză, au refuzat să asculte de specialişti şi continuă să trăiască într-o lume în care procentele electorale şi alegerile sunt prioritare, indiferent de riscuri. România este astăzi mai rău decât la începutul pandemiei, Guvernul Orban poartă această vină şi trebuie să plece", a declarat Victor Ponta, citat într-un comunicat de presă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE