Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primul miting electoral al Alianței USR-PLUS s-a dovedit a fi un fiasco

Postat la: 06.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Câteva sute de oameni au venit la ceea ce ar fi trebuit să fie un uriaș miting de lansare a candidaților pentru alegerile europarlamentare.

Cioloș, Barna, Clotilde, Ghinea și restul au mers din gafă în gafă. Președintele USR, Dan Barna îl lăuda pe Emil Boc la doar câteva zile după ce organizația de tineret a PNL împrăștia prin oraș afișe false cu sigla USR. S-au încurcat în discursuri vorbind despre prim-ministru dat de USR-PLUS în loc să vorbească depre proiectele europene pentru România, s-au culcat pe scenă simulând situația din spitalele românești, deși la Cluj sunt unele dintre cele mai bune spitale din țară.

Practic, au făcut circ ca pe Facebook, problema este că piața publică nu este "wall". Probabil că Dacian Cioloș s-a trezit la un moment dat și și-a dat seama că abordarea e proastă și a încercat să o repare și a transmis că vrea o Românie "ardelenește de normală". Probabil că atunci când va ajunge la Iași va vrea o Românie "moldovenește de normală", iar în București o Românie "muntenește de normală".

În fine, după o oră de miting, oamenii s-au lămurit și au plecat spre casele lor. Cioloș, Barna, Clotilde și Ghinea s-au întors pe Facebook, acolo unde nici nu plouă, așa cum a plouat la Cluj, și, dacă vrei ștergi comentariile care nu-ți plac. Probabil că tot de pe Facebook vor să ne reprezinte și în Parlamentul European.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE