Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pregătiri de anticipate: Iohannis l-a ofertat pe consultantul israelian al lui Dragnea

Postat la: 24.01.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit în timpul vizitei efectuate în Israel cu Moshe Klughaft, unul dintre cei trei consultanți israelieni care au contribuit în 2015 la scorul de 45% obținut de PSD la alegerile parlamentare, au relevat surse politice.

Tema discuției nu este cunoscută deocamdată, dar este posibil ca Moshe Klughaft să fi fost ofertat pentru un contract de consultanță pentru președintele României, mai menţionează sursa citată.

Interesant e că Moshe Klughaft a fost acuzat de "spionaj" de către Ludovic Orban, când a făcut o plângere penală împotriva Vioricăi Dăncilă, pe care a acuzat-o de înaltă trădare în relaţia cu Israelul.

La vremea acuzaţiilor de spionaj, Moshe Klughaft, a declarat, potrivit jurnalistului Attila Somfalvi, de la Ynet, că „cineva în opoziţie a citit prea multe cărţi de spionaj". „Suntem profesionişti şi am condus campania electorală, dar de la victorie încolo nu avem nicio legătură cu România", a mai spus Klughaft.

Acum, israelienii se pregătesc să lupte electoral cot la cot cu denunţătorul lor?
Klughaft și asociatul său Shaked au folosit pentru PSD mesaje care în mod tradițional vin de la partidele de dreapta. Sloganul lor fost „Îndrăznește să crezi în România." . Au convins tineri să se filmeze și să trimită înregistrări în care spun că ei cred în România.

Moshe Klughaft a lucrat îndeaproape cu Liviu Dragnea în campania electorală din 2016.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE