ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Politologul Vladimir Tismaneanu: "Iohannis este direct responsabil de ‘fenomenul Cîțu'. Președintele e indubitabil nu doar mediocru!"

Postat la: 14.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Politologul Vladimir Tismaneanu a lansat un nou mesaj dur la adresa președintelui Iohannis în contextul negocierilor dintre PNL și PSD pentru formarea unui guvern de coaliție.

„Din câte tin minte, n-am scris niciodată favorabil despre Klaus Iohannis. N-am motive de a-mi face ‘autocritica'. L-am considerat ab initio mediocru, îngâmfat, manipulabil, fără principii și fără viziune. Totul la el emana suficiență, încântare de sine, dorință de panegirice. E gol pe dinăuntru, nu are nimic de zis. Din nefericire, chiar și cele mai negre presimțiri ale mele (și nu doar ale mele) au fost întrecute cu asupra de măsură de realitate. Klaus Iohannis este direct responsabil de ‘fenomenul Cîțu'. Sindromul Cîțu derivă din sindromul Iohannis.

Klaus Iohannis a fost primus movens în dezastrul soldat cu revenirea PSD la guvernare. În ultimele luni, comunicațional vorbind, Klaus Iohannis a eșuat în chip serial. Tâmpenie după tâmpenie, gafă după gafă, aberație după aberație. Omul e indubitabil nu doar mediocru, ci de-a dreptul stupid. Intelectual, politic, moral. Un moron. Dar Klaus Iohannis este doar vârful acestui aisberg al nesimțirii, cinismului si tembelismului. E trist, e dezolant, e târziu, la mine, la voi...", a transmis Tismaneanu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE