Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PNL și USR-PLUS au semnat protocolul alianței dreptei pentru București

Postat la: 01.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

PNL și USR-PLUS au semnat, la finalul unor negocieri care au durat până la 3 dimineața, protocolul pentru alianța dreptei în București. Primăriile vor fi împărțite 3 la 3, viceprimarii sunt si ei de la fiecare formațiune, iar listele de consilieri locali și generali vor fi separate.

Liberalii au venit cu o propunere-surpriză pentru primăria sectorului 3. Este vorba de Adrian Moraru, consilierul ministrului Muncii și șefa PNL București, Violeta Alexandru. PMP este scos din jocul dreptei pentru locale.

USR-PLUS intră în cursa localelor cu candidați la sectoarele 1, 2 și 4, respectiv Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Simona Spătaru. PNL atacă sectoarele 3, 5 și 6, avându-i drept candidați pe Ciprian Ciucu, la 6, și Cristian Băcanu la 5 și Adrian Moraru la 3.

Viceprimar din partea USR-PLUS la Capitală va fi Vlad Voiculescu. Conducerile PNL și USR-PLUS se vor întâlni sâmbătă dimineață pentru validarea candidaturilor la alegerile locale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE