ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




PNL atacă la CCR hotărârea ce obligă persoanele convocate să participe la Comisia SRI

Postat la: 23.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

PNL va ataca la Curtea Constituțională Hotărârea Parlamentului ce privește obligativitatea persoanelor convocate de a participa la ședințele Comisiei de control al SRI.

"Biroul Executiv a luat decizia de a ataca la CCR Hotărârea Parlamentului de modificare a (Regulamentului - n.r.) Comisiei SRI prin care se instituie obligativitatea ca orice cetățean care este convocat la Comisia de control al SRI să fie obligat să participe la Comisia SRI. Mi se pare o încălcare grosolană a drepturilor și libertăților individuale. Comisia de control al SRI are ca misiune controlul SRI, nicidecum controlul fiecărui cetățean. Nu putem accepta ca orice cetățean al României să fie la cheremul bunului plac al unui interlop gen Claudiu Manda care conduce Comisia SRI, care să convoace orice fel de cetățean al acestei țări și să se instituie obligativitatea pentru orice cetățean să participe la aceste convocări cu care nu au absolut niciun fel de legătură", a declarat Ludovic Orban, președintele PNL, citat de Agerpres.

Întrebat cum a ajuns la concluzia că Manda este un interlop, Orban a răspuns: "Dacă nu-i convine, să mă dea în judecată". Președintele PNL a mai declarat că este inacceptabil ca majoritatea parlamentară să încalce drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor și să-i oblige pe aceștia să se prezinte la o comisie cum este Comisia de control al SRI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE