Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pleacă oameni de la Ponta și de la Tăriceanu, după alianța Pro România-ALDE

Postat la: 28.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primele plecări din Pro România și din ALDE, după alianța celor două partide. Augustin Jianu spunea, în urmă cu trei săptămâni, că nu se pune problema unei alianţe Pro România - ALDE şi că atâta vreme cât el va fi membru PRO România, nici nu va exista aşa ceva. Acum, că alianţa s-a concretizat, acesta a demisionat din partidului lui Victor Ponta. la fel a procedat și Ilie Niţă, de la ALDE, care anunță că se înscrie în PSD.

Augustin Jianu, vicepreşedinte al Pro România, a demisinat din partid la scurt timp după ce Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu au anunţat oficial semnarea protocolului vizând alianţa electorală între partidele lor.

Augustin Jianu a declarat că părăseşte partidul "cu părere de rău".

"Cu părere de rău, din motive personale, am decis să mă retrag din proiectul politic PRO România.

Rămân în continuare un simpatizant al lui Victor Ponta pe care îl consider cel mai capabil politician pe care îl are România în prezent.

Promit să le fiu alături foştilor mei colegi de partid cu sprijin de specialitate în domeniul transformării digitale, în situaţia în care este necesar.

Vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi acordat votul în 26 mai. Vă promit că şi în calitate de cetăţean privat voi lupta pentru un viitor mai bun pentru România", a scris, pe Facebook, Augustin Jianu.

De asemenea, un senator liberal-democrat renunță la partidul lui Tăriceanu. Ilie Niță, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava, se alătură PSD.

"Având în vedere hotărârile luate în ALDE și ținând cont am avut o colaborare bună cu PSD și s-au făcut lucruri bune pentru români în această perioadă, consider că aceste lucruri trebuie continuate și numai în modul acesta, sprijinind PSD", a anunțat Ilie Niță.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE