Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Petrov-Basescu deconspirat. Îl trage după el și pe Dottore-Ponta

Postat la: 10.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Scena politică s-a cutremurat după deconspirarea lui Traian Băsescu ca fiind colaborator al Securității. Deși nu era o supriză pentru nimeni, chiar dacă ani de-a rândul, Băsescu a negat colaborarea, iar CNSAS a tot dat decizii de necolaborare, căderea fostului șef al statului îi pune pe gânduri pe mulți oameni politici care pozează acum în apărători ai patriei și ai justiției drepte.

Și ne duce gândul la Victor Ponta. Cel care ar putea foarte repede să îi urmeze lui Băsescu. Și asta pentru că, potrivit unor surse, Traian Băsescu pregătește niște dezvăluiri cu privire la alți politicieni racolați de servicii. De altfel, sunt binecunoscute declarațiile fostului șef al statului cu privire la conlucrarea lui Ponta cu serviciile. Și ne aducem aici aminte de afirmația lui Traian Băsescu care a declarat că știe sigur că actualul șef al Pro România a fost racolat de servicii și că știe asta chiar de la cel care l-a adus pe Ponta în rândul acoperiților. Și a promis atunci și dovezi în acest sens. Se întâmpla în 2014, înainte de alegerile prezidențiale, însă dovezile nu au mai apărut.

Ar putea însă să apară acum. Pentru că Băsescu trebuie cumva să abată atenția de la colaborarea sa cu Securitatea și să aducă în lumină alte nume grele de politicieni implicați în aceste ițe negre. Și totuși de ce a apărut dosarul lui Băsescu exact acum înainte de europarlamentare? O ipoteză ar fi cea conform căreia, Iohannis, uitându-se pe sondajele dezastruoase pentru PNL, încearcă, prin SRI, să îl scoată pe Băsescu din joc, în speranța că voturile care se duc spre PMP vor ajunge la liberali. Iar o eventuală deconspirare a lui Victor Ponta ar fi un bonus.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE