Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Patru senatori și un deputat PSD vor vota Guvernul Cîțu desi il considera un executiv foarte slab: "Suntem într-o criză si trebuie deblocata guvernarea!"

Postat la: 12.03.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cinci din parlamentarii PSD spun la ora transmiterii acestei știri că deși guvernul Florin Cîțu este "foarte slab", totuși "este o situație de criză cu coronavirusul și ar trebui să îl votăm", declara surse social-democrate.

Senatorii PSD Vasilică Toma, Florian Bodog, Bogdan Matei și Miron Smarandache, dar și deputatul Lucian Șova, ar fi spus în partid că ei ar vota guvernul Florin Cîțu. „Nu merita sa fie votat, e foarte slab, dar exista riscul sa nu mai existe o alta sansa si tara trebuie sa aiba un guvern care sa gestioneze criza. PNL este in continuare iresponsabil si nu vor sa voteze propriul guvern", au spus senatori PSD.

La Camera Deputatilor, liderul grupului, Alfred Simonis, le-ar fi spus colegilor că fiind o situație de criză înțelege dacă unii social-democrați vor vota pentru învestirea guvernului. Alți 4 parlamentari din blocul pro-PSD au anunțat că votează Guvernul, iar PNL a anunțat că votează la vedere și anticipatele nu mai sunt o prioritate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE