Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Partidul înființat de Robert Negoiță are sediul în curtea societăților primăriei sectorului 3 care se ocupă de spații verzi și salubrizare

Postat la: 17.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Partidul înființat de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță - București 2020, are sediul central pe Calea Vitan 154-158, în curtea societăților primăriei ADPB SA și Salubritate și Deszăpezire Sector 3.

Clădirile și curtea sunt administrate de Primărie și aparțin orașului București. Primarul Robert Negoiță dezinformeaza total, pus in fata evidentelor semnalate de consilierii locali ai liberalilor condusi de Inocentiu Voinea el sustine că partidul nu a funcționat niciodată acolo, fiind folosită doar căsuța poștală.

În statutul partidului, depus la Tribunalul București, sediul central apare pe Calea Vitan 154-158, Sector 3. La această adresă se află sediul Administrației Domeniului Public București, societatea Primăriei Sector 3 care se ocupă de spații verzi, dar și Compania Salubritate și Deszăpezire Sector 3.

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, și-a lansat marți partidul „București 2020". "Obiectivul nostru e de a maturiza electoratul din București. Haideți să nu mai așteptăm acea strategie a unora de a duce discuția în niște zone care nu ne ajută. (...) Ne propunem să venim cu o ofertă clară și concretă, să îndeplinim așteptările cetățenilor", a precizat Negoiţă, într-o conferinţă de presă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE