ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Orban: "E minciună prin omisiune!" condamnarea penală ascunsă de premier. Cîțu: "Can't Stop Me Now!"

Postat la: 13.08.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat că premierul nu l-a informat „corect" despre condamnarea penală și cele două zile de închisoare executate în SUA.

Ca răspuns la tot scandalul în care a intrat singur și este „tocat" de două zile de mass-media, Cîțu a transmis pe Instagram, sfidător, imagini din 2016 cu el la New York, pe melodia „Can' t Stop Me Now" (Nu mă mai poți opri acum).

Iată ce a spous Orban joi seară, la B1tv: „Nu mi-a comunicat în discuțiile interpersonale acest episod din viața lui. (...) În discuțiile pe care le-am cu colegii mei i-am întrebat dacă există ceva pe care pot fi atacați sau vreo faptă care să-i vulnerabilizeze. Nici de la Florin Cîțu, nici în procedurile legale (de verificare a ministrilor - n.r. ) nu mi-a fost adusă la cunoștință această informație. Dacă mi-ar fi spus lucrul ăsta, i-aș fi spus s facă publică această informație.Un astfel de episod nu poți să-l ții ascuns (...) E o minciună prin omisiune, adică nu m-a informat corect".

Șeful PNL negat că el ar fi sursa scandalului și a afirmat că informația ar fi trebuit să fie făcută publică de premier. „Dacă e supărat pe cineva, ar trebui să fie supărat pe el. Cea mai bună cale este să mărturisești. Probabilitatea să apară e uriașă. Eu când am auzit, am dat două telefoane am intrat pe site. Orice cetățean de pe planeta asta intră pe site-ul respectiv si bagă numele Florin Vasile Cîțu apar informațiile astea. E o formă penibilă de a încerca să-l faci vinovat pe președintele partidului. În curând or să zică că eu sunt vinovat că Florin Cîțu a fost prins băut la volan", a precizat Orban. El susține că Florin Cîțu i-a promis înainte de a-l propune premier că nu va candida împotriva lui la congres...

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE