Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Orban, despre concedierea bugetarilor: Va veni de la sine. Cei care plimbă hârtii nu-şi mai au rostul

Postat la: 05.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Ludovic Orban a afirmat, sâmbătă, că restructurarea aparatului bugetar va veni "de la sine" în perioada următoare, menţionând că digitalizarea administraţiei va avea drept consecinţă că unii angajaţi nu îşi vor mai avea rostul.

"Asta oricum se petrece. Restructurarea vine de la sine. Atât timp cât introduci aplicaţii care permit reducerea numărului de operaţiuni, care permit interacţiunea directă a beneficiarilor, care introduc foarte bine fluxul direct, desigur că va exista o consecinţă că unii dintre angajaţi, angajaţi care şi acum plimbă hârtii, nu îşi vor avea rostul. Lucrul acesta se va petrece pe măsura timpului. La nivelul administraţiei, în special al administraţiei centrale, timp de şapte ani de zile nu a existat nicio mişcare în direcţia digitalizării", a declarat Orban. El a dat exemplu de instituţii unde nu s-a produs digitalizarea - ANAF şi Vama. "În ceea ce priveşte toate aplicaţiile care există - Revisal, aplicaţiile privind cadrul de sănătate - sunt aplicaţii îmbătrânite. Nu a existat niciun fel de concepţie, de arhitectură pentru a uniformiza baza de date", a mai spus Ludovic Orban.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE