ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Omul lui Ceauşescu profețește că România va intra curând în rândul ţărilor dezvoltate din UE

Postat la: 01.02.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

România ar putea ajunge pe locul 10 în Uniunea Europeană din punctul de vedere al PIB-ului nominal, până în 2040, a spus Constantin Boştină, preşedintele Asociaţiei pentru Studii şi Prognoze Economice, în cadrul unui eveniment organizat de asociaţie.

„România este pe locul 7 ca suprafaţă şi pe locul 17 ca PIB în Uniunea Europeană. Ar putea ajunge ca PIB pe locul 10 în Uniunea Europeană până în 2040", a spus Constantin Boştină. Constantin Boştină, fost secretar personal pe teme economice al lui Nicolae Ceauşescu, actual preşedinte al Asociaţiei pentru Studii şi Prognoze Economice, a lansat, împreună cu mai mulţi colaboratori din mediul academic, cartea „Modelul economic românesc în Uniunea Europeană. România - orizont 2040. Potrivit autorilor prezenţi la evenimentul asociaţiei, cartea propune un nou model economic şi trecerea de la creştere economică la dezvoltare economică.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE