Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O nouă ilegalitate marca Gabriela Firea: proiectul pentru stimularea donării de plasmă!

Postat la: 13.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Proiectul propus de primarul Gabriela Firea pentru stimularea financiară a celor care vor dona plasmă pentru pacienţii Covid-19, este o nouă ilegalitate. Legislaţia interzice acordarea unei remuneraţii pentru donarea de sânge şi sau a altor componente sanguine.

Cum ne-a obisnuit deja, Gabriela Firea totul se tranzacţionează contra unor sume de bani, pentru proiecte fantasmagorice, avand scop electoral, in atragerea votantilor naivi. Proiectul propus de Firea pentru renumerarea donării de plasmă este şi ilegal, din considerentele amintite anterior. Gabriela Firea vrea să fie donată plasmă contra unei remuneraţii în vouchere de 4.800 de lei. Proiectul contravine tuturor politicilor publice europene şi româneşti de până acum. Este ilegal să donezi sânge sau alte componente sanguine contra unei remuneraţii.

„Este o nouă ilegalitate propusă de primarul general Gabriela Firea, a nu ştiu câta în aceşti patru ani dezastruoşi de mandat. Din punct de vedere moral proiectul acesta al Gabrielei Firea spune mai multe despre ea decât despre donatori. Această idee de a da bani pentru donarea de plasmă nu putea să se nască decât în mintea Gabrielei Firea şi dovedeşte faptul că pentru aceasta totul este despre bani, totul se tranzacţionează contra unor sume de bani. Bineînţeles că în realitate nu este aşa. Oamenii şi donatorii îşi doresc să doneze sânge ca să ajute, să ajute mai ales vindecarea altor oameni care suferă de aceeaşi boală de care şi ei au suferit şi din care se recuperează, tocmai pentru a ajuta vindecarea lor. Pe lângă faptul că ne propune un proiect complet nelegal, Gabriela Firea vine şi cu această idee total pernicioasă cum că contra unor sume de bani sau vouchere de o mie de euro ar trebui ca oamenii să doneze ceva", a afirmat liderul consilierilor USR Ana Ciceală.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE