Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Numire cu scandal și amenințări de plecare din PNL la PSD. Final fericit cu Pupați toți Piața Independenței

Postat la: 25.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce un grup de câteva zeci de persoane de la PNL Vrancea au mers la sediul central al PNL, pentru a se plânge că nu este mulțumit de hotărârea celor de la Centru ca miliardarul Valentin Resmeriță să fie președinte al organizației locale, cei in conducerea partidului în frunte cu Nicolae Ciucă au hotărât ca președinte interimar să fie numit primarul de Vizantea Dragoș Ciobotaru.

De partea răsculaților din Vrancea au fost Vasile Blaga, Lucian Bode și un alți membri foarte importanți. Cei veniți cu jalba-n proțap au amenințat conducerea că întreaga organizație din Vrancea va trece la PSD în frunte cu primarii Dragoș Ciobotaru, Ionuț Flegmon și Fane Popa, dacă cei de la București îl vor impune pe afaceristul Resmeriță.

Puși în fața unei asemenea amenițări fără precedent Vasile Blaga et Co. au decis ca primarul Ciobotaru să fie președinte interimar la PNL, iar Resmeriță ca să nu rămână "fără de colegiu", I s-a dat interiar funcția de președinte al organizației Focșani și candidat la primăria municipiului de pe Milcov. Și astfel spre seară, toți - vorba lui nenea Iancu - pupat Piața Independenței! (M.G.G.)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE