Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nu exista președinte cu retard mai mare ca Iohannis: Convoacă CSAT abia pe 1 martie cand rușii e posibil sa fi ocupat deja întreaga Ucraină!

Postat la: 25.02.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În timp rușii avansează si au intrat în Kiev iar ucraienii luptă pentru a-şi apăra capitala de invazie preşedintele Klaus Iohannis a convocat şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care va avea loc abia marţi, 1 martie, cu o întarziere nepermisa intr-o astfel de situatie.

Tema şedinţei este evident situaţia agresiunii din Ucraina şi implicaţiile asupra ţării noastre, precum şi gestionarea unui eventual flux masiv de refugiaţi. Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, pe ordinea de zi a şedinţei sunt incluse subiecte referitoare la evoluţiile privind situaţia de securitate euroatlantică în contextul agresiunii Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei şi implicaţiile pentru România. Un alt subiect se referă la "măsurile pentru gestionarea integrată a unui eventual flux masiv de refugiaţi/persoane strămutate pe teritoriul naţional, în contextul securitar internaţional".

"Astăzi, Federația Rusă a ales forța tancurilor. România condamnă ferm agresiunea împotriva Ucrainei, care pune în pericol nenumărate vieți omenești", a declarat Iohannis. „Vă asigur, niciun român nu trebuie să se teamă pentru siguranța sa și a familiei sale", a adăugat Iohannis, referindu-se la „umbrela de securitate extrem de solidă" a NATO. „Niciodată în istoria noastră nu am fost mai bine protejați", a subliniat Iohannis. „România nu va fi atrasă în conflictul din Ucraina", a mai spus președintele, care a promis că va lua toate măsurile necesare. Sa ne amintim ca Iohannis anuntase si ca "Noi, practic, am oprit pandemia!", dupa care a urmat un val ucigaș de Covid.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE