ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Întărâtă-i drace! Tucă face dezvăluiri de la întâlnirea Ciolacu - Geoană: "S-au așezat la aceeași masă, erau și alte mese, se puteau așeza în altă parte''

Postat la: 03.08.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jurnalistul Marius Tucă a dezvăluit detalii din culisele întâlnirii dintre Mircea Geoană și Marcel Ciolacu la ziua sa de naștere. Acesta susține că discuția dintre cei doi a fost una relaxată, au glumit și au discutat în general despre PSD. Tucă spune cei doi politicieni s-au așezat la aceeași masă deși aveau posibilitatea să aleagă și alte mese.

"S-au salutat, s-au salutat si cu doamna Mihaela Geoană, pentru că Marcel Ciolacu nu a fost însoțit. S-au așezat la masa la care era si Marcel Ciolacu. Acum stau si mă întreb, a vrut sa stea acolo? Eu cred că trebuia să aibă loc aceasta întâlnire, erau și alte mese, se puteau așeza în alta parte.

S-au așezat, eram în capul mesei, am glumit foarte tare: hai acum pacea de la Cozia. Mi-am amintit, am povestit când eram pe Valea Jiului și mă suna Cozma și Radu Vasile cum fac să se întâlnească, eu am fost cu pacea, aduc o hârtie și semnăm iar pacea de la Cozia", a declarat Marius Tucă.

Jurnalistul a precizat că s-a discutat mult despre Partidul Social Democrat. „Au discutat mult și el, cei doi și Victor, despre chestiunea cu PSD, care au fost problemele în ultimii ani, a fost o discuție relaxată, s-a băut un pahar de șampanie, de vin și s-a discutat. A fost o primă discuție, mai ales că erau în public și oameni de față, dar relaxată, ca oamenii să vadă cum sunt, s-au purtat politicos. Vorbeau în general despre PSD", a relatat Tucă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE