ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Noul baron pesedist de Vrancea N. Halici și-a pus soția șoferului său, pe un loc eligibil la Camera Deputaților. Halici le-a cerut celor prezenți pe liste și demisiile în alb!

Postat la: 23.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Continuând în forță conduita fostului baron roșu de Vrancea Oprișan-Portofel și urmașul acestuia la conducerea Consiliului Județean și a PSD, Nicușor Halici își impune apropiații pe listele parlamentare pentru apropiatele alegeri.

Astfel, lista de la Senat este deschisă de un non name în plan politic și social pe nume Cătălin Graur de meserie medic stomatolog. Este urmat de un fel de Agamiță Dandanache impus de la centru, un anume Florin Lixandru care a deținut în trecut funcții de secretar de stat prin diverse ministere.

Evident că dacă acest Lixandru ar fi fost cap de listă la Vrancea, nu ar fi fost votat nici măcar de propriul electorat, fiind absolut necunoscut pe meleagurile Babei Vrâncioaia. Așa că l-au pus pe Graur stomatologul în geamul PSD, ca după terminarea alegerilor acesta să se retragă - deja i s-a luat demisia în alb - făcându-i astfel loc lui Lixandru de la Centru. Asta pentru că niciodată PSD-ul nu a luat în Vrancea mai mult de un senator.

La Camera Deputaților lista este deschisă de prietenul cel mai bun al lui Marcel Ciolacu pe nume Angel Tîlvăr ministrul Apărării, alias Angel Radiosu, fiu de colonel de Securitate. Pe locul doi tot loc eligibil, a fost plasată Monica Raluca Aniței care este soția lui Daniel Aniței șoferul lui Nicușor Halici la CJ Vrancea (vezi foto).

"Dacă Caligula și-a făcut calul senator, dl Halici de ce nu și-ar face soția șoferului deputat?!", ne-a spus un consilier județean de la PSD.

Mai mult, toți cei aflați pe listele parlamentare, cu excepția lui Tîlvăr, și-au înaintat la cererea președintelui PSD demisiile în alb din funcțiile ce le vor ocupa, demisii ce sunt în mapa noului baron Halici!

Marian Gârleanu

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE