ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Nicușor Dan îl schimbă din funcție pe directorul Administrației Parcuri după ce a făcut o inspecție surpriză!

Postat la: 26.08.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul Capitalei Nicușor Dan l-a schimbat din funcție pe directorul Administrației Lacuri Parcuri și Agrement, Bogdan Peter Tănase, după ce joi, 26 august, a făcut o inspecție inopinată în cadrul instituției ca urmare a situației deplorabile în care au ajuns parcurile din București.

Nicușor Dan a descins la ALPAB, unde a făcut o inspecție neanunțată, iar dupa constatarea situatiei dezastuoase i-a tras la răspundere pe cei din instituție ca urmare a situației parcurilor din București. Edilul a decis in primul rand să-l schimbe din funcție pe directorul instituției, Bogdan Peter Tănase, căruia i-a reproșat că și-a bătut joc de parcurile Capitalei. Nicușor Dan a recunoscut că nu au existat bani pentru investiții, însă lucrările de igienizare puteau fi realizate fără probleme. Primarul a ales să-l înlocuiască pe director și nu să-l demită, din cauză că un nou director poate fi numit doar prin concurs.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE