ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Nicușor Dan e "analfabet funcțional": Vrea opinia judecătorilor care trebuie să-l judece si habar n-are de separatia puterilor in stat

Postat la: 17.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nicușor Dan a anulat printr-o hotărâre de Consiliu General toate PUZ-urile din București. Cele din sectoarele 3 și 6 sunt anulate de Tribunalul București, însă deciziile nu sunt definitive. Curtea de Apel București urmând să se pronunțe.

Astfel, pentru a preîntâmplina o sentință predictibilă împotriva deciziei sale, Nicușor Dan a trimis o adresă, prin care cere președintei Curții de Apel, LUMINIȚA CRIȘTIU-NINU, și Președintelui Secției a VIII-a de Contencios Administrativ, GEORGIAN DAVIDOIU, de la aceeași instanță, consultanță juridică privind unele hotărâri ale primăriei pe care o conduce.

Aceasta arată "analfabetismul funcțional" al actualului primar general al Capitalei, se mai spune într-un text publicat de QMagazine. "Mai mult decât atât, demonstrând că nu cunoaște nici măcar un elementar abc juridic, Nicușor Dan pune în pericol bucureștenii în numele cărora este ales să ia decizii," se mai spune în articolul publicației respective.

Concret, ceea ce vrea Nicușor Dan este ca instanța de judecată să devină parte în posibilele litigii cu care instanțele de judecată vor fi sesizate urmare a adoptării unor hotărâri ale CGMB evident nelegale, prin care s-a hotărât suspendarea PUZ-urilor pentru sectoarele 2,3,4,5 și 6, dorind practic să obțină o antepronunțare din partea acestora.

Toți magistrații consultați de QMagazine au râs de documentul trimis de Nicușor Dan, un obișnuit al instanțelor, dar de partea opusă Primărie. Constituția României prevede separația puterilor în stat. Administrația locală nu are nicio legătură de colaborare direct cu instanțele de judecată. Articolul complet poate fi consultat AICI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE