ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Nicolae Ciucă vrea sa-si securizeze postul de presedinte al Senatului si in următorul mandat. Seful liberalilor deschide lista PNL Dolj

Postat la: 30.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele liberalilor, Nicolae Ciucă, deschide lista PNL Dolj pentru un nou mandat de senator. Ciucă a obținut primul mandat de senator în urma alegerilor din 6 decembrie 2020, tot pe lista PNL Dolj.

El este convins ca daca nu va ajunge presedintele tarii, macar va ramane presedintele Senatului. Ceea ce ar fi putin probabil in evantualitatea ruperii Coalitiei PSD-PNL dupa alegeri si daca Marcel Ciolacu ajunge presedintele României, intrucat scorul preconizat al PNL nu va permite o noua coalitie majoritara, astfel incat PSD se va orienta spre o coalitie cu USR si cu AUR chiar daca acum pare neverosimila o asemenea alinanta.

Președintele liberalilor, Nicolae Ciucă, deschide lista PNL Dolj pentru un nou mandat de senator, a informat organizația liberală într-un comunicat de presă transmis duminică, 29 septembrie. Conform PNL Dolj, decizia a fost luată în ședința de sâmbătă a Comitetului Director Județean și Comitetului de Coordonare Județean, la care a fost prezent și Nicolae Ciucă, alături de circa 350 de membri din cadrul organizației. Nicolae Ciucă, președintele Senatului, a obținut primul mandat de senator în urma alegerilor din 6 decembrie 2020, tot pe lista PNL Dolj.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE