ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Nelu Tătaru, acuzat că a fraudat alegerile pentru şefia PNL Vaslui. Reacţia fostului ministru

Postat la: 04.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vineri, după alegerile din filiala PNL Vaslui, contracandidatul Marius Arcăneanu acuza că scrutinul a fost fraudat de fostul ministru al sănătăţii, „cu girul prim-ministrului Florin Cîţu".

„Gruparea condusă de Tătaru s-a asigurat că poate controla voturile. Este inacceptabil că buletinele de vot au fost împărţite, încă de la început, în interiorul unei mape care conţinea, de asemenea, şi moţiunea lui Nelu Tătaru. Astfel, nu avem nicio garanţie asupra faptului că buletinele de vot nu au fost falsificate", susţinea Arcăneanu, potrivit libertatea.ro.

„Pentru mine, tot ceea ce contează este binele judeţului Vaslui şi al României", a scris sâmbătă seară Nelu Tătaru, pe Facebook, la o zi după ce a fost acuzat de contracandidatul său, Marius Arcăleanu, că a fraudat alegerile pentru şefia organizaţiei judeţene PNL Vaslui. „Câştigarea unor alegeri nu ne transformă pe unii în învingători şi pe alţii în învinşi. Eu îmi doresc să construiesc lucruri importante cu toţi acei oameni care visează la un judeţ înfloritor!", îşi începe Nelu Tătaru postarea pe Facebook. Fostul ministru al sănătăţii subliniază că „nimic nu poate exista fără devotament şi loialitate faţă de valori".

„Sunt un om care acceptă idei noi, care înţelege schimbările, care îşi doreşte să se menţină actual vremurilor, dar, în acelaşi timp, sunt şi un om care apreciază precizia, experienţa şi devotamentul", mai precizează Nelu Tătaru. El încheie prin a menţiona că „tot ceea ce contează este binele judeţului Vaslui şi al României, iar asta o voi demonstra cu fiecare ocazie, indiferent de vremurile grele sau uşoare pe care le vom întâmpina!".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE