Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Începe marea ”borduriadă" în Sectorul 1

Postat la: 17.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul primar al Sectorului 1 a „lăudat" ultima reușită a lui Clotilde Armand, mai exact instalarea unor noi borduri pe bulevardul Kiseleff. „În urma unei atente analize, s-a descoperit ce-i lipsea cel mai mult Sectorului 1: niște borduri! Și a început noua borduriadă!", a scris Dan Tudorache pe Facebook.

”Modul 'unic' în care primarul Sectorului 1 a ales să administreze Primăria a devenit cunoscut în tot Bucureștiul, iar Clotilde Armand nu are de gând să schimbe nimic în această privință. În urmă cu șase zile, după ce unei femei i s-a făcut rău pe scările primăriei, fostul edil a precizat că rezultatele administrației Armand nu vor fi numărate în mari realizări, ci în victime. 'Blocăm tot!', striga Madamarmand pe vremea când era consilier local. Astăzi (n.r. 10 iunie) ca primar validat, o face. Primăria ei blochează tot. Chiar și arterele cetățenilor", a scris Tudorache pe o rețea de socializare.

Instalarea de noi borduri nu poate să elimine problema gunoaielor din Sectorul 1, soluțiile lăsându-se încă așteptate. Dan Tudorache a postat la jumătatea lunii aprilie un videoclip cu „simbolul" Sectorului 1, un șobolan „bine hrănit", ce se plimba pe Calea Victoriei. Fostul edil nu a scăpat ocazia să o ironizeze pe rețelele sociale pe primarul Sectorului 1, pe care o numește plastic „Madama Gunoaielor", aluzie la numeroasele probleme privind depozitarea deșeurilor.

De asemenea, Tudorache a amintit că Armand nu pune preț pe tinerii din Sector, precizând că în mandatul său s-au construit două bazine de înot semiolimpice, , la Școlile Gimnaziale „Sfântul Nicolae" și nr. 178 în doar 12 luni. „De peste un an, mai exact de 15 luni, Madama Gunoaielor nu a reușit să le pună la dispoziția copiilor din Sectorul 1, mai exact să le racordeze la utilități. De-asta spun că realizările primarului validat sunt intrate la apă sau duse pe apa Sâmbetei", a explicat Dan Tudorache într-o postare pe Facebook la jumătatea lunii martie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE