Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












În Ajunul, Iohannis face declarații despre posibilitatea introducerii unor noi restricții

Postat la: 24.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele a declarat, după prima ședința de lucru cu noul Guvern, că toate măsurile în vigoare sunt obligatorii și nu vor fi introduse măsuri suplimentare. Despre campania de vaccinare, șeful statului a afirmat că vaccinurile anti-Covid sunt autorizate la cele mai înalte standarde europene și a recomandat vaccinarea.

​Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că de Sărbători nu se vor introduce restricții noi, cele de până acum rămânând în vigoare.

Principalele declarații ale lui Klaus Iohannis:

„Am avut o ședință de lucru cu prim-ministrul Cîțu și mai mulți miniștri. Am discutat despre pandemie, despre cum va fi de Crăciun în spațiul public și despre campania de vaccinare", a anunțat șeful statului.

„Pandemia, din păcate, este cu noi. Chiar dacă în ultimele zile avem relativ mai puține persoane infectate, nu putem să spunem că lucrurile stau bine, avem din păcate foarte multe persoane la ATI și, din păcate, prea multe persoane decedate în fiecare zi. Vă rog să vă feriți de boală și să-i feriți pe ceilalți de boală. Nu-i de joacă!", a mai spus Klaus Iohannis.

„Dragi români,

Am discutat măsurile în vigoare și nu vom introduce restricții noi de sărbători, însă restricțiile care sunt acum în vigoare rămân toate în vigoare. Aceste restricții sunt obligatorii, nu este ceva opțional. Vă rog să vă conformati acestor restricții, dacă nu doriți să ajungeți de sărbători în spital. Repet: restricțiile rămân de sărbători, nu se adaugă altele noi

Focar de gripă aviară la una dintre cele mai mari ferme de păsări din Japonia. Soldații au fost trimiși să sacrifice peste 1 milion de pui

În ceea ce privește campania de vaccinare, pot să confirm că începe în România și în toată Uniunea Europeană pe data de 27 decembrie. Se începe cu o tranșă simbolică, imediat după Crăciun vor veni următoarele doze. Aceste vaccinuri sunt sigure, autorizate la cele mai înalte standarde europene. Recomandăm românilor să se vaccineze.

Dragi români,

În perioada sărbătorilor aveți grijă de voi! Respectați restricțiile!

Vă doresc tuturor multă sănătate și Crăciun Fericit!"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE