ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Mobilizare civică împotriva "certificatului verde": Parlamentarii sunt sunați pe mobil și li se atrage atenția să nu voteze proiectul!

Postat la: 08.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Parlamentarii care urmează să voteze pentru certificatul verde la locul de muncă ar putea să primească în următoarele zile telefoane sau SMS-uri de la persoanele care se opun acestei acțiuni.

Pe rețelele de socializare, dar mai ales pe diverse aplicații de comunicare, circulă un mesaj cu o listă: e vorba de aproape toți parlamentarii, cu numerele lor de telefon. Inițiatorii acestui demers se declară împotriva certificatului verde obligatoriu și îi îndeamnă pe oameni să-i sune pe parlamentari pentru a le semnala să nu voteze proiectul.

„Doamne ajută fraților! Distribuim, actionam: direct telefon sau sms", se arată în mesajul care atașează lista parlamentarilor, cu numerele lor de telefon. Proiectul privind certificatul verde urmează să fie votat la Camera Deputaților. La Senat nu a fost adoptat: legea avea nevoie de 69 de voturi și a întrunit doar 67 pentru.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE