ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Miting Cancan! PNL amână telenovela, Preda zice: "Deja s-au reziliat contractele cu autocarele"

Postat la: 18.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vicepreşedintele PNL Cezar Preda a declarat marţi că PNL va amâna mitingul programat pentru sâmbătă până în data de 5 noiembrie, afirmând că Primăria a dat doar o ''semi-aprobare'', comportament care îl ''excede'' chiar şi pe cel al fostului primar Sorin Oprescu.

''PNL în comisia de unificare a decis ca acest miting care nu este încă aprobat în totalitate să nu se mai ţină sâmbătă pentru că noi nu mai putem sta până joi, deja s-au reziliat contractele cu autocarele, oamenii erau convocaţi şi deja li s-a spus că nu sunt întrunite toate condiţiile pentru a desfăşura un miting şi va organiza o acţiune în acelaşi mod la începutul lunii noiembrie. Noi am convenit să fie data de 5 noiembrie'', a anunţat vicepreşedintele PNL Cezar Preda.

El a mai spus că reacţia Gabrielei Firea a fost ''un pas de tango în care Primăria Capitalei sub presiunea democratică a PNL de a aproba şi manifestaţie a încercat să îşi spele refuzul de ieri (luni-n.r.) printr-o semi-aprobare care bineînţeles este lovită de nulitate neavând avizele respective''. Liberalul a prezentat cererea înaintată de PNL Gabrielei Firea, precum şi documentul de aprobare unde este trecută semnătura viceprimarului PMB.

''Documentul de completare a actului de aprobare care are semnătura viceprimarului Capitalei, în locul primarului general, pusă din punct de vedere administrativ ilegal pe aceste documente pentru că în pagina a doua unde trebuiau obţinute avizele sunt avize neobţinute, iar semnatura primarului general se pune numai după ce toate aceste avize au fost obţinute'', a susţinut Preda.

Comportamentul Gabrielei Firea îl excede pe cel al fostului primar Sorin Oprescu care a aprobat inclusiv mitingul de susţinere al preşedintelui Klaus Iohannis deşi avea ''presiuni enorme'' de la PSD să nu se aprobe. ''Nu este adevărat că mitingul avea ca scop susţinerea guvernului tehnocrat'', a mai precizat Preda, la solicitarea presei.

Biroul Politic Naţional al PNL va stabili dacă data de organizare a mitingului va rămâne 5 noiembrie. Biroul de presă al Primăriei Capitalei a confirmat luni seara că instituţia a aprobat desfăşurarea mitingului, în condiţiile venit de la solicitant. Precizarea a venit după ce Alina Gorghiu a anunţat pe pagina de Facebool că primăria a decis interzicerea evenimentului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE