Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Govor, presedinte PSD Satu Mare: "De șase ani aștept să avem un viceprimar. E o zi minunată pentru partid"

Postat la: 07.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare, Mircea Govor, a declarat, astăzi, miercuri, 7 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul partidului, că numirea în funcția de viceprimar a Cristinei Ilieș reprezintă un pas foarte important pentru PSD. ,,În momentul în care am preluat din nou conducerea partidului eram sigur că ziua asta va veni cât se poate de repede", a spus Govor.

,,Au trecut șase ani. De atunci m-a frământat gândul ăsta că PSD a fost scos și de la Consiliul Județean și de la Primăria municipiului Satu Mare. Chiar dacă am făcut politică la nivel de simplu membru, nu puteam să accept ideea că noi nu existăm în conducerea Consiliului Județean și a Primăriei Satu Mare. (...) Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns această zi minunată în care PSD, de azi înainte, va avea un viceprimar. Este o funcție politică foarte importantă, să ajungi viceprimar într-un oraș ca Satu Mare este o onoare și o mare, mare responsabilitate", a declarat Mircea Govor.

Președintele PSD Satu Mare a mai spus, în cadrul conferinței de presă, că următorul obiectiv al partidului pe care îl conduce este pregătirea pentru alegerile din 2024. ,,Mai avem doi ani până la alegerile locale, iar până atunci ne pregătim și vom fi alături de cetățenii municipiului Satu Mare".

Noul viceprimar al municipiului Satu Mare, social-democrata Cristina Ilieș, este convinsă că va avea o colaborare bună cu primarul Kereskenyi și promite să contribuie la dezvoltarea orașului.

,,Cetățenilor sătmăreni le promit că îmi voi folosi toată energia și priceperea pentru dezvoltarea municipiului Satu Mare și pentru îmbunătățirea calității vieții tuturor locuitorilor. Sunt sigură că voi avea o colaborare foarte bună cu primarul Kereskenyi Gabor și sper ca experiența mea să fie de folos pe toată durata mandatului meu de viceprimar", a declarat Cristina Ilieș.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE