Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Geoană, despre alegerile prezidențiale: "În 2009 am câștigat alegerile prezidențiale și au fost denaturate dintr-un pact cu diavolul!"

Postat la: 02.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a spus că în 2009 „noi am câștigat alegerile prezidențiale care au fost denaturate dintr-un pact cu diavolul" și că acum nu este în competiție „cu nimeni".

„Nu am nici timp, nici interes să mă ocup de lucruri care sunt interesante dar care nu mi se par cu adevărat importante. Nu sunt în competiție cu nimeni. Singura competiție pe care o am este cu mine însumi și cu șansa de a putea să demonstrăm că NATO este puternic și că România poate să devină o țară influentă, prosperă și respectată în Europa și în lume. E singurul lucru care mă interesează.

Dacă ar fi să vorbesc puțin de 2024, din experiența mea puțin mai veche, este că este o discuție că PSD-ul ar trebui să câștige. E legitim, firesc, e un partid mare, important. Am avut și eu rolul meu și contribuția mea în acest partid. Să câștige după 20 de ani alegerile prezidențiale. Aș reaminti faptul că în 2009 noi am câștigat alegerile prezidențiale și care au fost denaturate dintr-un pact cu diavolul, pe care lideri și instituții l-au făcut în acel moment și consecințele acelui pact cu diavolul le vedem și acum.

Sunt hotărât să-mi fac treaba aici la NATO și cred că și toți cei de acasă care doresc să candideze în 2024 din PSD, din alte părți, sper din toată inima să fie candidații cei mai buni pe care îi poate da România, bărbați sau femei și românii să aleagă în mod liber calea și viitorul pentru ei și pentru democrația românească. E un subiect care nu este de actualitate, avem timp să discutăm politică românească după ce termin job-ul la NATO".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE