Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul de origine maghiară al sportului din România: Turul Ciclist al Ţinutului Secuiesc să pornească anul acesta de la Budapesta. Politicienii români ar trebui să fie bucuroşi pentru că Ungaria susţine semnificativ sportul în Transilvania

Postat la: 08.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul de origine maghiară al sportului din România, Károly Eduárd Novák, a considerat Ungaria întotdeauna ca un partener şi în opinia sa putem învăţa multe de la această ţară - a spus, printre altele, după vizita efectuată la Budapesta.

Într-un interviu acordat postului de televiziune de actualităţi maghiare M1, campionul paralimpic în ciclism, retras din activitate după Jocurile Paralimpice de la Tokyo, a evidenţiat: politicienii români ar trebui să fie bucuroşi pentru că Ungaria susţine semnificativ sportul în Transilvania.

"Voi susţine întotdeauna acest tip de investiţii, pentru că sunt benefice, sunt în folosul oamenilor care locuiesc acolo", a spus Károly Eduárd Novák, în opinia căruia românii nu sunt îngrijoraţi de faptul că unii sportivi concurează în culorile ungare. El a reamintit că există libera concurenţă, talentul face diferenţa pentru toată lumea.

Károly Eduárd Novák a declarat: în perioada de un an, de când a preluat funcţia de ministru, a reuşit să obţină rezultate, să ridice sportul la un nivel a cărui importanţă a fost remarcată şi de guvernul României. El a adăugat că anul acesta va fi unul extrem de important, vor trebui realizate deja câteva strategii, va fi elaborată noua lege a sportului şi se doreşte reformarea pregătirii antrenorilor.

Managerul sportiv originar din Miercurea Ciuc a specificat şi un eveniment concret legat de proiectele acestui an, spunând că dorinţa ministerului este ca Turul Ciclist al Ţinutului Secuiesc să pornească anul acesta de la Budapesta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE