Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihai Neamţu: "Cioloş lucrează doar pentru Franța. Este creația serviciilor secrete"

Postat la: 26.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Candidatul PMP pentru postul de viceprimar al Capitalei, Mihai Neamţu îl desfinţează pe Dacian Cioloş, după anunţata propunere a USR-PLUS de prim ministru în persoana sa.

„Ce ne oferă, azi, domnul Cioloș, în plus, față de 2016? Știm că lucrează fără rușine pentru interesele Franței și pentru președintele Macron și știm că este creația politică a lui Virgil Ardelean, zis "Vulpea", unul dintre foștii șefi ai direcției de informații a ministerului de Interne", scrie Mihai Neamţu pe pagina sa de facebook.

„Oameni noi în politică..." Asta auzim zilnic. În 2016, când domnul Cioloș era premier cu sprijinul PSD și Alina Gorghiu „lider" al liberalilor, Stânga a bătut partidele de Dreapta. Acum, niște băieți neterminați din USR-PLUS încearcă aceeași manevră de succes: reîncălzesc un consommé expirat și speră ca alegătorii români să se năpustească asupra ofertei globaliste," mai spune candidatul PMP.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE