ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Meciul PNL-USR-Ministerul Transporturilor, dezbătut în Parlament

Postat la: 03.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Parlamentul urmează să dezbată marți moţiunea simplă PNL - USR cu tema „Infrastructura de transport a României sub domnia intereselor PSD: deziluzie, demagogie şi descurajare", votul final fiind programat miercuri.

Mai precis, se pare că Ministerul Transporturilor a căpătat aspectul unui „câmp de bătălie al PSD, al intereselor unor lideri de frunte care au înțesat structurile de conducere cu personaje dubioase, fără expertiză în domeniu, dar de încredere pentru ei", se arată în document semnat de 69 de deputați liberali și de 23 de deputați USR, potrivit digi24.ro

„Singurul scop al acestei grupări nu este reprezentat de o dinamică spectaculoasă în materie de infrastructură sau de egalarea măcar a Bulgariei la capitolul autostrăzi. Aceste personaje PSD au un alt rol. Să ţină spatele liderilor de la Giurgiu, Buzău sau Dolj care i-au propulsat pe poziţii pentru a le proteja afacerile cu instituțiile respective", afirmă iniţiatorii moţiunii în deschiderea documentului proiectelor de investiții.

Autorii moțiunii menționează rectificare bugetară ca fiind „cel mai răsunător record negativ", reproșându-i ministrului Transporturilor că nu a făcut nimic pentru ca instituția să poată cheltui banii destinați investițiilor, fiasco-ul în ceea ce privește managementul din companiile de stat și remarcând că pierderile Tarom în primele sase luni ale acestui an reprezintă un record negativ neegalat în ultimii zece ani.

Sursa: psnews.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE