Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marian Vanghelie: "Candidez peste tot si peste toti! Sunt dezamăgit de Firea și de Nicușor Dan!"

Postat la: 18.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, ar putea candida din nou, dar nu știe încă ce funcție și-ar dori. Ia în calcul o candidatură la locale, dar și una la alegerile generale. Se declară dezamăgit și îi ironizează pe candidații principali de la București, Gabriela Firea și Nicușor Dan.

"Ceea ce se întâmplă în București astăzi e ceva incredibil, dar adevarat. Ne uităm la două persoane - una de sex feminin și una de sex masculin în care se dispută Primăria Capitalei. E îngrozitor. E de plâns! Una e primar în funcție care ne spune că a făcut 22 de societăți comerciale. Nu înțelegem pentru ce: angajați, mașini, dotări... A doua persoană care se plimbă din stânga în dreapta și să vină să îi dea cineva o palmă ca să spună că face campanie. E de plâns. Eu voi candida la toate alegerile unde ne lasă. Peste tot. Și la sectoare și la Capitală și prin țară și la parlament. Peste tot si peste toti!", a declarat Marian Vanghelie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE