Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marea supriza a alegerilor parlamentare: Cine este AUR si care e programul politic votat masiv de Diaspora

Postat la: 07.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alianța pentru Unirea Românilor - AUR - o formațiune cvasinecunoscută până în noiembrie 2020, reprezintă marea supriză a alegerilor legislative de duminică. AUR a fost votata masiv de Diaspora - care a reprezentat 10% din optiunea de vot a românilor -, pe primul loc in Italia si pe locul doi in Spania.

Partidul condus de George Simion, un activist recunoscut pentru lupta sa în vederea Unirii Basarabiei la trupul țării, are un program politic suveranist, gândit, conceput, realizat de Călin Georgescu, de mai multe ori candidat pentru funcția de prim ministru. Acesta este un expert ONU și are mai multe lucrări publicare despre strategiile de dezvoltare ale unei țări.

George Simion a atras atenția opiniei publice prin scandalul cimitirului de la Valea Uzului, când a fost atacat de extremiștii maghiari. Imaginile difuzate pe Newstandard.news au ajuns atunci la 1 milion de vizualizări.

AUR apare pe scena politică de la noi, ca o contrapondere pentru UDMR. Este un partid declarat conservator, patriot, naționalist și unionist. Programul său politic se axează pe "familie, patrie, credință și libertate". Co-președintele și fondatorul AUR, George Simion, a declarat duminică seara că partidul său nu va intra în nicio alianță de guvernare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE