ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Marea împărțeală de funcții publice la Primăria Sectorului 1

Postat la: 30.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În data de 29 august 2024, pe site-ul Primăriei Sector 1 apare anunțul privind organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea funcției publice de conducere, vacante, de Șef Serviciu Achiziții Publice.

În data de 13 septembrie 2024, Raluca Rogoz depune dosarul de candidatură, fiind admis fără a îndeplini condițiile legale, respectiv studii de masterat în specialitatea funcției (potrivit cererii de înscriere și CV-ului).

Pasul 1
Posibil că Rogoz ori i-a impus, ori l-a rugat foarte frumos (!) pe Herta Gabriel să încalce legea și să scrie el subiectele pentru examen, și, ca un mare maestru ce se află să facă în așa fel încât reprezentantul ANFP să nu poată să-și exercite atribuțiunile, subiectele "picate" fiind probabil cele făcute de Herta.

Pasul 2
Acum intră în scenă și Catrinel Trofin care numește membrii comisiei de evaluare prin dispoziție de primar.

Pasul 3 - coincidența
Coincidență sau nu, președinte al comisiei de evaluare este nimeni altul decât credinciosul "câine de pază", șef al serviciului comunicare, nimeni altul decât Ionel Stoica (vezi foto sus). 

De ce coincidență? Pentru că, atunci când el "plângea" pe la ușile birourilor în care se țineau examenele "lui", minunea a făcut ca... Raluca Rogoz să fie un membru de nădejde al comisiei. Iar acum, evident, coincidență, șeful comisiei este același... Ionel Stoica.

Prefectul Municipiului București a aflat și el de toate coincidențele de mai sus, și vineri, 27 septembrie, a solicitat "dosarul" instrumentat de Ionel Stoica, Dan Postole și Herta Gabriel, menționând că va ataca dispoziția privind nominalizarea membrilor comisiei de concurs și suspendarea demersurilor în vederea desfășurării concursului până la stabilirea legalității organizării acestuia.

Tot vineri, au fost depuse plângeri penale la Direcția Națională Anticorupție, și sesizări către avertizorii de integritate din cadrul Agenției Naționale de Integritate de către candidații înscriși la concursul privind ocuparea acestui post de șef peste achizițiile din Sectorul 1.

Pârâții ar fi Sectorul 1 al Municipiului București prin Catrinel Trofin, Ionel Stoica, Caius Nicolae, Herta Bogdan, Dan Postole și reprezentanții Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE