Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marcel Ciolacu vrea cu orice preț taxarea companiilor care au făcut profit: „Banii îi faci în România, aici plătești toate impozitele!”

Postat la: 27.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele PSD Marcel Ciolacu insistă asupra taxei de solidaritate, redenumită taxă pentru sănătate și educație, explicând că pe timpul pandemiei unele companii au făcut profituri excepționale în România. Banii îi faci în România, aici plătești toate impozitele, a spus Ciolacu, care a vorbit și despre o directivă europeană.

„Au avut niște profituri excepționale pe perioada pandemiei, pe perioada crizei energetice și acele companii ar fi trebuit să întoarcă...fiindcă s-a mărit cifra de afaceri. Mi-aș fi dorit să venim cu o taxă către educație și sănătate. Nu am convenit-o până acum în coaliție. Cei de la PNL au părerea lor. (...) Este pe o perioadă limitată de timp, cum a fost și pandemia asta. Este o Directivă Europeană astfel încât companiile să plătească acolo unde au profit, să nu se mai scoată profitul din țara respectivă, lucru care se întâmplă și în România. (...) Banii îi faci în România, aici plătești toate impozitele", a spus Ciolacu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE