Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marcel Ciolacu: Resping cu fermitate gestul preşedintelui Ungariei; a făcut declaraţii total inacceptabile

Postat la: 29.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că respinge „cu fermitate" gestul preşedintelui Ungariei, Katalin Novak, care a făcut, cu ocazia unui pelerinaj religios în România, „declaraţii total inacceptabile", cu caracter revizionist, despre Transilvania.

„Resping cu fermitate gestul preşedintelui Ungariei, doamna Katalin Novak, care a făcut, cu ocazia unui pelerinaj religios pe teritoriul României, declaraţii total inacceptabile, cu caracter revizionist, pe tema Transilvaniei. Lumea întreagă a aflat că românii sunt un popor tolerant, care ştie să îşi primească musafirii cu o ospitalitate fără cusur. Totul are însă o limită", a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că românii nu vor mai accepta ca vreun demnitar maghiar să vină în ţara noastră şi să facă asemenea „declaraţii sfidătoare", care pot genera tensiuni sociale.

„Ne dorim relaţii normale cu ţara vecină, însă asta nu înseamnă că trebuie să tăcem în faţa unor asemenea situaţii scandaloase. Doamna Novak, fiţi fără grijă! Dumnezeu nu va lăsa vreodată ca Transilvania să aibă alt destin decât acela scris cu sângele milioanelor de români: să fie sufletul etern al naţiunii române", a conchis acesta.

Preşedintele Ungariei, Katalin Novak, a vizitat, sâmbătă, biserica franciscană de la Şumuleu Ciuc, după ce a participat la marea procesiune de Rusaliile Catolice

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE